Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €59,-

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd*

  • Achteraf betalen

  • Gratis retourneren

Dames schoenen

Dames boots

Maat
236artikelen

Boots voor dames

Bij Durlinger hebben wij een erg divers aanbod aan damesboots. We bieden winter boots en zomer boots aan, maar ook hoge en lage boots. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen en verschillende kleuren. Je vindt bij ons de leukste boots van verschillende topmerken zoals boots van Tamaris, PS Poelman en Rieker.

Staat jouw paar damesboots er niet tussen? Neem een kijkje op onze pagina met damesschoenen. Neem ook eens een kijkje in het assortiment boots voor heren.

Winter damesboots

Winter boots voor dames zijn een echte musthave voor het herfst- en winterseizoen. In het assortiment van Durlinger hebben wij een groot aanbod aan winter boots. Onze boots schoenen voor dames zijn van goede kwaliteit en hebben een fijn loopcomfort.

Zomer damesboots

Ook dames houden van stoere boots in de zomer! Bij Durlinger hebben wij een groot assortiment aan zomer boots voor dames. Er zijn verschillende boots die je gewoon kunt doordragen in het zomerseizoen. Leuk onder een jurkje of rokje, op bijvoorbeeld een festival of feestje. Bekijk het assortiment in onze webshop! 

Hoge boots voor dames

De hoge boots zijn weer helemaal terug! Ze zijn leuk te combineren onder een mooie jurk, of met een strakke spijkerbroek. Ze zijn ideaal voor in de winter, omdat ze erg warm en comfortabel zitten. 

Lage boots voor dames

Ook bieden we bij Durlinger lage boots voor dames. Deze zijn te dragen onder iedere outfit! Ze zijn super trendy en we bieden verschillende soorten modellen boots aan zoals de lage veterboots en lage bikerboots. 

Waarom jouw schoenen kopen bij Durlinger?

Heb jij de damesboots gevonden waar jij naar op zoek was? Shop ze online of kom langs in één van onze winkels. Je ontvangt je schoenen binnen twee werkdagen in huis. Vanaf €59,- worden ze gratis thuisbezorgd. Niet helemaal tevreden? Retourneren is gratis. Kwaliteit is bij Durlinger Schoenen de hoogste prioriteit en daarom bieden we zowel in onze schoenenwinkels als online tot wel 12 maanden garantie.

Toegevoegd aan winkeltas
terug
Het item is verwijderd uit je winkeltas